Life

Doos voor doos!

Mijn eerste weken in mijn nieuwe huis, de eerste indrukken, het werk wat nog gedaan moet worden en het uitpakken van dozen.

Voorjaar-skincare

We zitten in de laatste dagen van de winter en het voorjaar staat op de stoep! Tijd om wat dingen te veranderen. Ik deel mijn top 5 favo producten!

Loslaten

Loslaten… voor de een is het makkelijker van voor de ander. Maar wat is loslaten precies? Ik geef je een kijkje in mijn blik hierop en vertel je wat ik los wil laten.

Interieur-inspiratie

Interieur houdt mij veel bezig en dat zal ook wel zo blijven! Ik vertel je waar ik inspiratie van krijg en geef je wat tips voor online tools!

Stille wateren

Stille wateren hebben diepe gronden. Ik geeft je een kijkje in wat er vaak omgaat in de stillere mensen van deze wereld. En ik geef je wat tips!

Nieuwe hobby?

In deze coronajaren valt er zoveel weg uit ons gewone leven. Daarom was een van mijn cadeaus aan mijzelf voor kerst een nieuwe hobby!

Snowday

Wat doe je al het sneeuwt in Nederland? Precies; een dagje SNEEUWVRIJ! Als de sneeuw dik genoeg is dan zoek ik met een slee een helling op.

Introvert en politiek?

Ik vind het interessant om te zien hoe ons land georganiseerd is, hoe de samenleving samenwerkt. En dat is waar politiek om gaat!

Buiten de lijntjes kleuren

Steeds meer kom ik er achter dat buiten de lijntjes kleuren de krachtigste vorm van creativiteit is en dat het ook voor mij weggelegd is.

Mijn eerste koopwoning!

Hoe is het gelukt om mijn eerste eigen koopwoning te kopen? Ik vertel je hoe het mij gelukt is aan de hand van een aantal tips!

Be courages and live the life that your heart is guiding you toward

Bronnie Ware

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s