Doos voor doos!

Roze bloesembomen en een blauwe lucht, dat is wat ik zie als ik nu uit mijn raam kijk, alsof ze me welkom willen heten in mijn nieuwe huis. Wat een geluksvogel voel ik mij! Ik heb een huis gekocht met uitzicht op groen (op dit moment roze, mij hoor je niet klagen!), grote ramen, ruime kamers om te vullen met alles wat ik mooi vind en het is allemaal van mij. Een jaar geleden had ik dit niet durven dromen, toen zat ik nog midden in de onmogelijke zoektocht naar een koopwoning.

Het is raar om mijn leven in te pakken in dozen en mijn huisje van de afgelopen drie jaar te verlaten. Dat was mijn eerste eigen huisje. Het was een kleine (zolder) woonstudio, met een woonkamer van 3m bij 3,5m maar wat heb ik daar van genoten! Ik stond verbaasd over hoeveel spullen er in dat huisje pasten en nog verbaasder toen het binnen 2,5 uur allemaal verhuisd was naar mijn nieuwe huis. Het uitpakken daarentegen duurt wel al 2 weken :)! Ik heb inmiddels al veel uitgepakt, maar toch staan er nog wat verdwaalde dozen verspreid over het huis. Ik neem er de tijd voor, stukje bij beetje krijgt alles een passend plekje.

De eerste ochtend dat ik wakker werd in mijn nieuwe huis voelde het alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat ik nu hier woon. Ik zie de mogelijkheden van wat dit huis voor mij kan zijn, mijn veilige thuis dat helemaal bij mij past. Een plek waar ik ruimte heb om te groeien, om creatief bezig te zijn, gezellige avonden te organiseren en lekker eten op tafel te zetten. Ik heb nu elke dag nog iets om te klussen of in te richten, en dat doe ik op een manier die bij mij past: lekker rustig aan. Kijken wat ik mooi vind staan of wat juist niet. Ondanks dat die klusjes nog niet klaar zijn geniet ik al enorm van mijn nieuwe stekkie. Benieuwd naar hoe mijn huis er nu uitziet en wat ik allemaal heb aangepast? Als de meeste klussen gedaan zijn zal ik before en after foto’s plaatsen met de informatie hoe ik het gedaan heb!

Ps. De jurk die ik draag op de foto’s is van Vero Moda en is hier te vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s