Snowday

Wat doe je al het sneeuwt in Nederland? Precies: een dagje SNEEUWVRIJ! Ik ben een van de eersten die buiten staat als het sneeuwt. Ik vind het een van de weinige leuke winterse dingen (kerst staat ook op die lijst). Ik kleed me goed aan voor een wandeling door de stad en maak naar hartenlust foto’s. Als het pak sneeuw dik genoeg is dan steek mezelf in wintersportkleding en dan is het helemaal ‘game on’! Met de slee op stap naar een helling! Even terug naar de kinderlijke pleziertjes van het leven; wat is een fijne helling en met hoeveel pas je op een slee? In een treintje naar beneden om vervolgens allemaal over elkaar heen te duikelen. Het zijn soms de simpele dingen in het leven die je ontzettend veel plezier geven. Kijk mee met mijn sneeuwvrije dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s